Startlocaties Utrecht

Instant Loneliness is het slotdeel van een muzikaal drieluik (Instant Happiness, Instant Love en Instant Loneliness) door Cello Octet Amsterdam en muziektheatergezelschap Via Berlin.
Instant Loneliness bestaat uit drie delen. In het eerste deel doorlopen de toeschouwers een parcours dat hen via een route door de stad naar het theater brengt. De wandeling duurt circa 30 minuten. Tijdens de wandeling wordt het publiek begeleid door bewoners die de stad goed kennen.

Startlocaties
Voor de wandelingen wordt het publiek verdeeld in groepen en startlocaties. Op elke locatie starten een, twee of (maximaal) drie groepen tussen de 10 tot 15 bezoekers. De wandelroutes zijn vooraf gemaakt en sluiten met de startlocatie aan bij het thema van de voorstelling (Instant Loneliness – eenzaamheid).

Rol van een startlocatie
Alle bezoekers van de voorstelling krijgen van het theater (Stadsschouwburg) een bericht over de startlocatie waar zij zijn ingedeeld. Op de startlocatie wordt het publiek ontvangen door vrijwilligers en een medewerker van Via Berlin. Zij heten het publiek welkom, zorgen voor de indeling in groepen en dat iedereen op tijd begint aan de wandeling.
Voordat de wandeling begint kunnen de bezoekers op de startlocatie terecht voor koffie en thee en een laatste toiletbezoek (voor zover dat binnen de dan geldende corona maatregelen mogelijk is). De wandeling eindigt in het theater waar de rest van de voorstelling wordt gespeeld.

Aanvangstijden van de voorstellingen
zaterdag 26 december generale 12.00 uur
zaterdag 26 december try-out 15.30 uur
zondag 27 december try-out 14.00 uur (succesoptie)
zondag 27 december try-out 20.30 uur

Op bovenstaande tijden beginnen de groepen bezoekers vanuit de startlocatie aan hun wandeling.
De startlocatie gaat een uur eerder open voor publiek. Het publiek komt er na de voorstelling niet meer terug.

Voor de generale geldt een andere tijd. Tijdens de generale zijn de gidsen het publiek. De gidsen verzamelen om 11:30 uur op de startlocaties.

Organisatie/contactpersoon
Jeanet Hacquebord (P22)